Opleiding

VVBA

VVBA is het opleidingsbedrijf voor de Bouw en bestaat al sinds 1983. Samen met o.a. Aannemersbedrijf Hoek & Zn B.V. leiden ze leerlingen met succes op. Het opleidingscentrum is gevestigd aan de Veldkampsweg 24 te Almelo.

VVBA geeft schoolverlaters van het VMBO, die kiezen voor een bouwberoep, de kans op een goede carrière in de bouw. De schoolverlaters zijn in dienst bij het VVBA. Ze worden dan geplaatst bij een door Fundeon erkend leerbedrijf zoals Aannemersbedrijf Hoek & Zn B.V. De leerlingen zijn gemiddeld 4 dagen in de week bij het leerbedrijf werkzaam en gaan 1 dag naar school.

Op dit moment zijn bij Aannemersbedrijf Hoek & Zn B.V. 9 leerlingen werkzaam.

De samenwerking tussen VVBA en Aannemersbedrijf Hoek & Zn B.V. heeft in het verleden ook al het nodige succes opgeleverd. Thijs Oude Breuil werd in 2009 Nederlands Kampioen metselen en nam daarna deel aan de Wereldkampioenschappen in Canada. Hier viel hij echter niet in de prijzen. In december 2010 nam Thijs deel aan de Europese Kampioenschappen in Portugal. Hij behaalde hier met team Nederland de gouden medaille.

Sinds 2010 heeft directielid Daniel Hoek zitting in het bestuur van het VVBA.

Meer informatie over het VVBA is te vinden op de website www.bouwschool.nl

SH&M

Aannemersbedrijf Hoek & Zn B.V. is opgenomen in het Register van Erkende Leerbedrijven. Dit register wordt door SH&M beheerd voor opleidingen in o.a. de timmerindustrie.

Aannemersbedrijf Hoek & Zn B.V. beschikt over een eigen timmerwerkplaats waar leerlingen worden opgeleid.

Meer informatie over deze stichting is te vinden op www.shm.nl

Download hier het certificaat

Fundeon

Fundeon is het Kenniscentrum Beroepsonderwijs voor de bouw, infra en gespecialiseerde aannemerij. Fundeon vormt daardoor de schakel tussen het onderwijs en het bedrijfsleven.

Aannemersbedrijf Hoek & Zn B.V. is onlangs weer benoemd tot Erkend Leerbedrijf.

Op de website www.fundeon.nl is meer informatie te vinden.

Download hier het certificaat