Certificering

Aannemersbedrijf Hoek is een gecertificeerd bedrijf omdat zij voldoen aan de kwaliteitsnormen:

Woningborg

woning borg

Aannemersbedrijf Hoek & Zn B.V. is sinds 2004 aangesloten bij Woningborg. Deze organisatie verstrekt al meer dan 30 jaar waarborgcertificaten aan kopers van nieuwbouwwoningen.

De financiële specialisten van Woningborg beoordelen de bouwondernemingen op solvabiliteit en liquiditeit. Hierdoor wordt de financiële draagkracht van een bedrijf zichtbaar en daarmee het risico van een eventueel faillissement beperkt.

Het kopen van een woning is vaak de grootste financiële stap in uw leven. Het is dan prettig om te weten dat u met een betrouwbare en financieel sterke partner zaken gaat doen.

Onze verkopers kunnen u desgewenst verdere informatie geven over woningborg of u kunt een kijkje nemen op de website www.woningborg.nl

Bouwgarant

bouw garant

In 1998 heeft Aannemersbedrijf Hoek & Zn B.V. een overeenkomst gesloten met Bouwgarant. Bouwgarant is in 1995 opgericht om particulieren meer zekerheid en vertrouwen te bieden bij het inschakelen van een aannemer.

Deelnemer zijn bij Bouwgarant houdt in dat het bedrijf voldoet aan alle strenge Bouwgarant-eisen op het gebied van kwaliteit en betrouwbaarheid. Bedrijven worden hierop regelmatig gecontroleerd.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met één van onze verkopers of op www.bouwgarant.nl

Download hier het certificaat

Bouwend Nederland

bouwend nederland

Aannemersbedrijf Hoek & Zn B.V. is aangesloten bij brancheorganisatie Bouwend Nederland. Dit is de vereniging van bouw- en infrabedrijven en de grootste ondernemersorganisatie in de bouw.

De kerntaken van Bouwend Nederland zijn: belangenbehartiging, brancheontwikkeling en individuele dienstverlening aan haar lidbedrijven.

Meer informatie kunt u vinden op www.bouwendnederland.nl

Download hier het certificaat

SKH

skh

SKH stelt zich ten doel de kwaliteitszorg in het bouwsegment en die sectoren waar hout en houtproducten worden toegepast en het gebruik van hout uit duurzaam beheerde bossen te vergroten.

SKH is met name actief in hout, houtproducten, houtconstructies en hout gerelateerde producten. De verbetering/vergroting probeert SKH te bereiken door o.a. het gebruik van certificatiesystemen die onder nationaal en internationaal toezicht staan.

Aannemersbedrijf Hoek & Zn B.V. is in het bezit van het KOMO certificaat uitgereikt door SKH omdat ons bedrijf aan de gestelde eisen voldoet.

www.skh.org

KOMO keur

komo

Aannemersbedrijf Hoek & Zn B.V. draagt het KOMO-label. Het is hét kwaliteitskeurmerk in de bouw.

Een KOMO-kwaliteitsverklaring staat voor onafhankelijk getoetste kwaliteit, op basis van objectieve maatstaven. Onze producten zijn voorzien van een erkende kwaliteitsverklaring van KOMO zodat u erop kunt vertrouwen dat ze voldoen aan het Bouwbesluit en andere specifieke kwaliteits-, prestatie- en veiligheidseisen.

Meer informatie is terug te vinden op www.komo.nl